BÖCKERDU KAN OCKSÅ BESÖKA KURSPLATTFORMEN DIREKT GENOM ATT KLICKA HÄR

ONLINEKURSER & PERSONLIG COACHING

Hitta dina naturliga instinkter och upptäck ett nytt sätt att leva, med äventyr och rörelseglädje

Optimera dina Celler, kursen som inte borde finnas, en onlinekurs om Omega-3 och den viktiga fettsyrabalansen

En djupdykning med fokus på cellhälsa och vad du kan göra för att normalisera immunförsvar, hjärt-, kärlhälsa, och hjärnfunktion, allt för det optimala välmåendet

995kr - klicka här

Överlista ditt Psyke, från soffan till äventyret på 7 dagar

Glöm enskilda kostråd. Glöm enskilda träningspass. Sluta lyssna på folk med åsikter om saker de inte har någon aning om. Du har inte tid. Du behöver ett helhetsgrepp. Du behöver skapa struktur och ett långsiktigt tänk. Det du gör här idag, genom att anmäla dig till kursen "Överlista ditt psyke" är att skapa den framtid du vill leva i, imorgon, och om 20 år.

995kr - klicka här

21-Dagar för Maximal Vitalitet

Optimera din livsstil med fokus på träning, kost, vikt, sömn, stresshantering, fysiska utmaningar och mental styrka. Ta kommando över ditt liv på 21 dagar med metoder som fungerar, allt baserat på evolutionsmedicin och vårt gemensamma ursprung

1995kr - klicka här

Perrsonlig coaching: Förverkliga ditt äventyr

För bestående beteendeförändringar och för ett äventyrligare liv baserat på 2.5miljoner års evolution. Hela programmet utgår ifrån dig som blir coachad. Allt skrädarsys utifrån dina mål och unika förutsättningar. Samtidigt innehåller programmet ett antal avgörande nyckelkomponenter. Allt för att du ska lyckas. Vilka delar vi väljer att betona och lyfta särskilt bestämmer vi tillsammans.

8 995kr - klicka här

Personlig coaching: Uppnå ditt träningsresultat

Det rullande coachingpaketet är en helhetslösning där vi lägger en stor betoning på det coachande samtalet, från start till mål. Vi utformar hela paketet beroende på dina mål och förutsättningar där slutmålet är att du ska anta ditt mål och genomföra detta framgångsrikt. Inom paketet tittar vi på kost, träning, uthållighet och kondition, samt praktiska saker som logistik och riskanalys. 

6 995kr - klicka här

VIP Paketet: Personlig coaching

Det mest kompletta paketet vid 2strongarms, "Upptäck din Urkraft". Samtliga deltagare behöver ansöka för att bli antagna. Här bygger samarbetet mellan dig som deltagare och mig som coach på att det finns tydliga målsättningar, driv och ambition. Programmet inkluderar allt som ingår i 2strongrms. Samtliga kurser, samt en stor dos personlig coaching.

24 995kr - klicka här


8 WEEKS OF H@RD TRAINING.

STYRKETRÄNINGPROGRAM GRUPPCOACHING

Kursstart sista söndagen varje månad - MAX 10 platser

Ett normaliserat värde med 3:1 eller bättre bidrar till normal muskelfunktion, bättre förmåga att hantera inflammationer, normaliserat immunförsvar, hjärta och hjärnfunktion. 

Enligt studier är 95% av befolkningen i riskzonen och får inte i sig rätt balans av fettsyrorna omega 6 och omega 3. Med Zinzino torrblodstest så kan du enkelt mäta just din unika balans. 

Ja, jag vill veta om min kost fungerar!

Från 329 kr i månaden


För enskilda test se nedan. Leverans hem till din brevlåda. Personlig genomgång av testresultat ingår

Fettsyra test: Omega -3 / 6

Balanstestet är ett enkelt självtest för analys av fettsyrorna som finns i kapillärblod som erhålls från en fingertopp med hjälp av en teknik som testar torkade bloddroppar (Dried Blood Spot, DBS). Ett DBS-test är vetenskapligt bevisat att vara lika korrekt som ett venblodprov när fettsyror ska analyseras.

995kr - klicka här

Vitamin D test

Testa dina biomarkörer, se om du har tillräckligt med Vitamin D. Allt som behövs är en till två droppar blod från fingertoppen på ett Whatman®-filterpapper, och det tar mindre än en minut att slutföra. VITAS Analytical Services i Norge kommer att analysera din nuvarande D-vitaminstatus och resultatet är anonymt.

699kr - klicka här

Kostrådgivning personlig genomgång

Den personliga geomgången består av 2 delar. Så snart du anmält dig får du tillgång till kursplattformen. Här hittar du verktyg och dokument kring allt som berör Primal och kost. I kursportalen hittar du exempelvis livsmedelslistor, vad som anser vara bättre lämpad mat, och vad du helst bör undvika. Den andra delen består av en personlig kostrådgivning, utifrån Primalkonceptet.

995kr - klicka här


Tidigare Klienter

"Nyckeln till att leva ett optimalt liv. Vi är inte skapta för ett modernt samhälle, men med några justeringar i kost, sömn och daglig rörelse så kan vi kompensera för detta och må bra som människor" 

- Daniel Assarsson, Interim CFO, Framgångsfabriken (deltagare 12-veckorsprogrammet)


"Att jag hittat en kost där magen blivit superbra och att träningen inte behöver ta flera timmar per dag utan att det räcker med 20-30 min om man tränar på rätt sätt"  

- Jeanette Lindberg, Organisationssamordnare at Region Gävleborg (12-veckorsprogrammet)


""Erik är en underbar coach som ödmjuk och med stor kompetens guidar dig förbi dina personliga utmaningar när det gäller din hälsa som berör kost, träning, sömn, mm. och ser till att du uppnår nya insikter och skapar bra vanor i ditt liv."  

"Missa inte denna möjlighet att förändra ditt liv med bästa förutsättningar att leva längre, bättre och leva ditt liv fullt ut."

- Michiel Rosendahl, AirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)


"Visions and dreams are achieved through taking small steps, delaying gratification, and using strategic thinking.”