JAG VILL BESTÄLLA NU!

Jag hjälper dig att leva längre, återhämta dig snabbare och förbli friskare, högre upp i åldern

FAKTABASERAT - EVIDENSBASERAT - VETENSKAPLIGT

"Detta var en no-brainer, mitt resultat var 6.1:1, och då var jag ändå långt ifrån målet"

- Erik Olsson, hälso-, äventyrscoach, 2strongarms "Upptäck din Urkraft"

Såhär gör vi:

STEG 1: TA REDA PÅ FAKTA

Efter att ha analyserat över 600 000+ tester, vid VITAS Analytical Services i Norge, så vet vi att 95% av befolkningen i Sverige har en obalans i sina fettsyror på i snitt 12:1, något som kraftigt påverkar hur våra celler fungerar. Vi har tagit fram ett (r)evolutionerande sätt att åtgärda detta. Med ett enkelt stick i fingret analyserar vi 6 viktiga markörer för din cellhälsa. Något som över 300 000+ människor redan har gjort med tydliga resultat, svart på vitt.

STEG 2: ÅTERBALANSERA & KORRIGERA

Vi vet att 95% av alla som använder vår Balansolja når ett resultat på 3:1 eller bättre inom 4 månader. Vi vet också att bara en bråkdel av alla omega-3 märken på marknaden fungerar. Vi gör något annorlunda, vi använder ett Omega-3 / Polyfenoltillskott som ger resultat för hjärna, immunförsvar, hjärtkärlsystem, celldelning och muskelfunktion. Ta 0.15 ml Balansolja dagligen för att uppnå normal cellhälsa.

STEG 3: OPTIMERA & UTVECKLA

Med en fungerande normal cellfunktion och med mjukare cellmembran ökar du din biologiska upptagningsförmåga av den mat du äter. Du kan du nu börja optimera din kost och din näring. Du kan nu öka träningen, och få mer ut av din återhämtning med tydligare resultat, långsiktigt. Nu är grunden lagd för mer äventyr och ökad rörelseglädje. De stora äventyren väntar på dig. Är du redo?

JAG VILL BESTÄLLA NU!

PS; efter att du beställt ditt paket, återkopplar jag till dig så snart som möjligt, via e-mail, eller telefon, för din personliga genomgång av dina testresultat. Allt för att du ska få så mycket värde som möjligt. Givetvis helt kostnadsfritt. Välkommen till 2strongarms, "Upptäck din Urkraft"

Är du nyfiken på fler produkter kring området "testbaserad näring" och pharmaco-nutrition. Här tittar vi tillsammans, du och jag, på heltäckande, holistisk hälsa med effektiva verktyg för att främja immunförsvaret, stärka mag-, tarmfloran, reparera huden, öka det mentala välmåendet, förbättra sömnen och mycket mer

Boka din personliga genomgång nedan, endast 150kr (15 EUR), och starta din hälsoresa på riktigt, du med