JAG VILL BESTÄLLA NU

Hantera stressen, öka det mentala välbefinnandet, sov bättre och slappna av mera

FAKTABASERAT - EVIDENSBASERAT - VETENSKAPLIGT

"Jag tar 3 st varje kväll för bättre sömn, samtidigt som jag sänker temperaturen i sovrummet ordentligt"

- Erik Olsson, hälso-, äventyrscoach, 2strongarms "Upptäck din Urkraft"

Såhär gör vi:

STEG 1: HUR MÅR DU IDAG?

I allt jag gör uppmuntrar jag alla mina kunder, klienter, vänner, podcastlyssnare, följare, att först ta en titt på hur de egentligen mår. Hur mår du? Ohälsan idag är utbredd, men vi kan verkligen göra något. En insats. Men det börjar givetvis med oss själva. Du som läser detta, hur mår du, hur sover du, hur ser dina energinivåer ut? När var du sjuk senast? Hur är det med träning, rörelse, smärta och värk?

STEG 2: ÅTERBALANSERA & KORRIGERA

Samtliga produkter jag nämner som del i 2strongarms "Upptäck din Urkraft" använder jag självklart själv, jag vet att de har effekt och jag känner till hur de är framtagna och fungerar. Precis som med Primalkonceptet, vill jag här starkt uppmuntra dig att testa, prova på, experimentera, vad som fungerar för just dig. Prova Viva+ och se hur den kan hjälpa dig, för att optimera just din hälsa och ditt välmående.

STEG 3: OPTIMERA & UTVECKLA

Med bättre sömn och mentalt välmående kan du nu börja optimera din kost och din näring. Du kan nu öka träningen, och få mer ut av din återhämtning med tydligare resultat, långsiktigt. Nu är grunden lagd för mer äventyr och ökad rörelseglädje. De stora äventyren väntar på dig. Är du redo?

JAG VILL BESTÄLLA NU

PS; efter att du beställt ditt paket, återkopplar jag till dig så snart som möjligt, via e-mail, eller telefon, så jag vet att du är på banan och vet hur det fungerar. Som kund till mig Erik Olsson, hälso-, äventyrscoach kommer du ha särskild förtur till onlinekurser, coachingmaterial, och enskilda samtal. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din kundupplevelse och de produkter du använder. Välkommen till 2strongarms, "Upptäck din Urkraft"

(Notera, om du redan är kund på någon av Zinzinos produkter, så har du redan ett kundkonto. Logga i så fall in direkt på det kontot och handla därifrån. För frågor om det, kontakta mig. Du kan skicka ett mail till: erikolsson@2strongarms.se, eller använda formuläret nedan)

Är du nyfiken på fler produkter kring området "testbaserad näring" och pharmaco-nutrition. Här tittar vi tillsammans, du och jag, på heltäckande, holistisk hälsa med effektiva verktyg för att främja immunförsvaret, stärka mag-, tarmfloran, reparera huden, öka det mentala välmåendet, förbättra sömnen och mycket mer

Boka din personliga genomgång nedan, helt kostnadsfritt, och starta din hälsoresa på riktigt, du med