ÖVERLISTA DITT PSYKE

Från soffan till äventyret på 7 dagar - Onlinekurs

Våga drömma och lägg grunden för ditt äventyr, med grundläggande träning, målsättningar och kostupplägg

Anmäl dig här, endast 149kr

Kursen för dig som vill pusha dina gränser

Allvarligt talat, du har inte tid. Det är dags att komma igång nu. Upp ur soffan och ut på äventyret. Jag vet mycket väl hur svårt det kan vara att ta det där allra första steget. Komma över tröskeln och börja röra på dig. Och varför ska du ens bry dig? Men du, det räcker nu. Jag vet att du har stora drömmar och mål. Du vill träna, gå ner i vikt, bli starkare och mer uthållig. Du vill pusha dina gränser och se vad du verkligen är kapabel till. Om du bara visste vart och hur du skulle börja...


Glöm enskilda kostråd. Glöm enskilda träningspass. Sluta lyssna på folk med åsikter om saker de inte har någon aning om. Du har inte tid. Du behöver ett helhetsgrepp. Du behöver skapa struktur och ett långsiktigt tänk. Det du gör här idag, genom att anmäla dig till kursen "Överlista ditt psyke" är att skapa den framtid du vill leva i, imorgon, och om 20 år.

Här, vid 2strongarms, tittar vi på din Urkraft, din fulla mänskliga potential. Vi tar tillsammans ett helhetsgrepp kring dina mål, din hälsa, ditt välmående och hur du faktiskt vill leva ditt liv. I kursen kommer du att arbeta med målsättningar, livsbalans, vanor, och hur också du kan väcka din inre krigare. Dessutom hittar du 4 grundläggande träningsövningar, så att du samtidigt kan stärka din fysik, såväl som ditt psyke.

Givetvis görs allt detta utan behovet av att ha ett gym i närheten, eller att behöva ta till drastiska livsstilsförändringar omedelbart. Här kommer du istället att under 7 dagar få uppgifter och träningsmoment som hjälper dig framåt mot nästa steg. Kursen, "Överlista ditt psyke" är en grundläggande introduktion och ögonöppnare för vad som faktiskt är möjligt för dig, om du väljer att agera och sätta dig i förarsätet till ditt eget liv.


Överlista ditt Pyske, 7-dagarskursen, är för dig som

 • Vill lämna soffan och komma ut på mer fysiska äventyr
 • Vill stärka dig mentalt och börja pusha dina gränser
 • Vill upptäcka din inre krigare och vad du faktiskt går för
 • Vill lägga en stark fysisk grund varifrån du kan vidareutveckla din träning
 • ... och som är trött på att läsa vad andra (vänner, kollegor, personligheter, "äventyrare") gör för spännande saker, och istället vill genomföra dessa äventyr själv!
Se hela kursupplägget

Vad handlar 2strongarms "Upptäck din Urkraft" om?

Helhetshälsa. 

Vi tittar på hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Allt hänger ihop och vilar på en funktionsmedicinsk och evolutionär grund


Funktionell träning.

Med en betoning på rörelseglädje, och funktionalitet lyfter vi träning, och behovet av en aktiv livsstil för det fysiska som mentala välbefinnandet


Aktiva målsättningar.

Tillsammans lyfter vi dina målsättningar, vare sig det handlar om stresshantering eller att ta sig an nästa halv-, eller helmarathon.  Överlista ditt Psyke

Från soffan till äventyret på 7 dagar - Onlinekurs


"Upptäck din Urkraft"

Optimera din livsstil - idag

Söker du optimal hälsa och fysiska utmaningar? Bra. Detta är platsen där du ökar ditt välmående, boostar din energi och på riktigt kommer ut i naturen. 

Du kanske redan har tränat en längre tid och har en idé om vad du vill uppnå? Eller kanske står du på startplattan och söker efter motivation, ett sätt att komma igång, “på riktigt”? Utmaningarna är många, något jag själv upplevt på många plan. Men med rätt kost och träningsfilosofi har jag fundamentalt ändrat mitt eget upplägg.  

Detta är 2StrongArms, "Upptäck din Urkraft". En plats där vi kommer göra vårt allra bästa för att hjälpa och stödja dig i dina äventyr och utmaningar. Här hittar du information kring kost, träning, hälsa, biohacks och mycket mer. 2StrongArms hjälper dig att se in i framtiden genom att titta tillbaka på stenåldern.

Fungerar detta?

Ja, tveklöst. Då vi går tillbaka till vårt förflutna och hämtar ledtrådar därifrån, så kringgår vi också alla moderna trender, kostråd, dieter, och annat som skapar större förvirring än det underlättar. Primal handlar mycket om att använda sig av ett redan etablerat ramverk och däri självexperimentera för att komma fram till det specifika upplägg som fungerar för just dig.  


Överlista ditt Psyke

Från soffan till äventyret på 7 dagar - Onlinekurs


Share on InstagramShare on YoutubeShare on TikTok

- OMDÖMMEN -

"Nyckeln till att leva ett optimalt liv. Vi är inte skapta för ett modernt samhälle, men med några justeringar i kost, sömn och daglig rörelse så kan vi kompensera för detta och må bra som människor"  

- Daniel Assarsson, Interim CFO, Framgångsfabriken (deltagare 12-veckorsprogrammet)


"Primal konceptet kanske låter "primitivt" men jag upplever att det är ett enastående intuitivt verktyg som vi har glömt av. Det gör livet så mycket enklare och skapar förutsättningar att öka din livskvalitet och din energi till helt nya höjder."  

- Michiel Rosendahl, AirBNB värd vid Scandventure (12-veckorsprogrammet)

"Att jag hittat en kost där magen blivit superbra och att träningen inte behöver ta flera timmar per dag utan att det räcker med 20-30 min om man tränar på rätt sätt"  

- Jeanette Lindberg, Organisationssamordnare at Region Gävleborg (12-veckorsprogrammet)

Erik Olsson, hälso-, äventyrscoach

Erik är certificerad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach LLC. Florida USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy

 •  Kungsgatan 4, Göteborg
 •  erikolsson@2strongarms.se
 •  + 46 (0) 729 761 484

Överlista ditt Psyke

Från soffan till äventyret på 7 dagar - Onlinekurs


Personliga erfarenheter och utmaningar

 • Bikepacking Spain 2 Sweden 3200K
 • Iceland by Wheels, ett MTB äventyr över isländska högplatån
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K  
 • Ultravasan 90K  
 • Resa, Osaka, Japan till Moskva, Ryssland, Transsibiriska järnvägen  
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader  
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar  
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning 
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.  
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz  
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien  
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor  
 • Provat på, bungyjump, fallskärmshoppning, forsränning, Nya Zeeland  
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser  
 • Bott i Japan, Taiwan, Nya Zeeland, Spanien, Belgien

Sociala medier

Ta del av värde, utmaningar, onlinesändningar och mycket mer. Följ 2strongarms på sociala medier

Input your text in this area

Input your text in this area