21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET

Optimera din livsstil med fokus på träning, kost, vikt, sömn, stresshantering, fysiska utmaningar och mental styrka

Ta kommando över ditt liv på 21 dagar med metoder som fungerar, allt baserat på evolutionsmedicin och vårt gemensamma ursprung

Köp kursen för 1995kr!

Varför ett online bootcamp?

Kostråd, träningsprogram och fördjupad kunskap i all ära. Men i ärlighetens namn är det ju sällan brist på kunskap som är vårt största hinder. Den som är intresserad av träning har säkerligen flera böcker om ämnet där hemma. För den som är intresserad av mat, så står ofta kokböckerna staplade hemma i köket. En av våra största utmaningar handlar istället om genomförandet. Att faktiskt komma igång, agera och handla. Utmaningen blir inte desto mindre av att konventionella uppfattningar om vad som är hälsosamt när det gäller särskilt kost, men också träning och många andra livsstilsfaktorer, leder oss i fel riktning.


Lösningen är närmare än du tror. 21-Dagar för Maximal Vitalitet är en utmaning som består av ett tre veckors välfyllt program, med riktiga övningar, konkreta uppgifter och med en stor betoning på eftertanke och reflektion kring dina resultat och dina mål. 21 dagar är tillräckligt för att du ska notera märkbara skillnader i din fysiologi beroende på dina mål. Här eliminerar vi effektivt spannmål, socker och vegetabiliska oljor, samtidigt som vi fyller kylskåpet med näringsrik kost och får igång din träning och främjar en mängd livsstilsfaktorer som alla påverkar dig dagligen.


Utmaningen är till för dig som på allvar vill komma igång med hälsa och träning. Här tittar vi inte på halvmesyrer och tafatta försök. Detta är ett väl genomtänkt program som kommer att främja dina kroppsompositionsmål, vare sig det gäller vikthantering, mer energi, ökad styrka eller mer övergripande kunskap inom primal. Under kursen kommer vi främst att fokusera på dina erfarenheter, upplevelser och fysiologiska förändringar.


Den här kursen är för dig som

  • bättre vill kunna hantera vikt, energi, sömn och stress, långsiktigt
  • vill komma igång med träning och få in mer rörelse i vardagen
  • vill se, känna, och uppleva fysiologiska skillnader med din kropp på kort tid
  • på allvar vill arbeta med din hälsa och ditt välmående inom ett välstrukturerat program
  • vill prova på att implementera primal och paleo under en period för att se hur kroppen svarar