8 WEEKS OF DEDICATION ANMÄLAN

HÖSTSATSNINGEN

Genomför en rejäl livsstilsförändring​

 8 VECKOR MED HÅRD TRÄNING.

8 weeks of Dedication är ett kroppstransformationsprogram. Komplett med coachning, övningar och kostschema. Du kommer att ha en personlig coach och tillhöra en liten onlinegrupp. 

Nästa omgång startar 4 september.

Anmäl dig i god tid då platserna kan ta slut när som helst.

TRÄNINGSPROGRAM.
Du får en träningsplan som innehåller 48 gym- eller hemmaträningspass med tydliga instruktionsvideor för varje övning. Vanligtvis fyra dagars träning och en vilodag. Du kommer också att gå 60 minuter dagligen (56 dagar). ​


TRÄNINGSGRUPP
.
Under dessa 8 veckor kommer du att ingå i en liten onlinegrupp med digitala möten två gånger per vecka. I detta forum delar vi positiva tankar, information, tips och stöd till varandra. Detta är också där du hittar all information under programmet. 

PERSONLIG COACH.
Du kommer att ha en personlig coach med det primära målet för att du ska lyckas. Din tränare kommer att uppmuntra och stödja dig att nå dina mål och vara tillgänglig för alla kommande frågor under programmet. ​


MÅLTIDSPLANERING
.
Du får ett strikt måltidsschema med recept att följa under dina 8 veckor. Det är lätt att förbereda och utformat för att fungera med ditt dagliga liv. Alla följer samma plan. Om du behöver göra små justeringar på grund av allergier etc kommer du att diskutera detta med din coach. Du måste kunna äta det mesta, vi rekommenderar inte detta program för strikta veganer eller vegetarianer. 

DAGS FÖR ANMÄLAN.

VÄLKOMMEN TILL PROGRAMMET 8 WEEKS OF DEDICATION

Innan du registrerar dig rekommenderar vi att du läser våra allmänna villkor och vår sekretesspolicy Om du har några frågor angående 8W -programmet, vänligen kontakta oss på: erikolsson@2strongarms.se -Friskrivningsklausul: Resultaten kan variera från person till person.

REGEL #1:

"Jag bygger en eld, och varje dag jag tränar lägger jag till mer bränsle." — Mia Hamm

VÅGA SATSA - ANMÄL DIG NU

Programet startar 5 september. Anmäl dig i god tid för att delta. Platserna kan ta slut när som helst.

- "Att må bra, känna mig stark och i bra form är något jag tror att alla människor vill. Så jag började titta på min egen träning och det som driver mig att göra det jag gör varje dag. Att våga sätta upp mål, sätta upp rutiner, skapa forum och kombinera allt som skapar lust, inspiration och glädje för att kunna träna ofta och kontinuerligt under lång tid, det är 8Wtraining.com "  Fredrik Erixon, Founder

BETALNINGSVILLKOR:

Registrering för programmet är bindande och debiteras enligt gällande betalningsvillkor för PayPal och Stripe. Hela registreringsavgiften ska betalas via PayPal eller Stripe innan programmet startas.

Vi garanterar dig bra men hårda 8 veckor i programmet, om du inte är 100% nöjd med oss ​​och de framsteg du gör i 8W-programmet, bl.a. bli starkare och må bra, kommer vi att ge dig en fullständig återbetalning av det belopp du betalade oss i US $. För att få en återbetalning måste du hålla dig till och följa vårt program i minst 2 veckor och inte logga ut senare än efter vecka 5, rättvist? Dags att komma igång - Välkommen!

När det gäller Corona / Covid-19 och dess inverkan på vårt program hänvisar vi till Force Majeure (i allmänhet oförutsägbara extraordinära händelser som inträffar på grund av en oundviklig yttre kraft).

- Under 8 veckors fas arbetade vi hårt, men det har gett resultat! Inte bara i styrka och viktminskning, utan också i personlig tillväxt och utveckling. Tack G7, bästa 8W-gänget någonsin! Hillde J. 8W grupp nr 7 - 2021

Erik Olsson

Health-, Adventure Coach, Founder 2strongarms

Erik Olsson är grundaren av 2strongarms, som kretsar kring hur vi kan återupptäcka våra naturliga instinkter för att leva ett optimalt liv, med äventyr och med ren rörelseglädje. Erik är också en av grundarna av podden "Lev ditt drömliv", liksom sin egen podd inom 2strongarms som fokuserar på motivation, inspiration och allt som rör personlig utveckling. När Erik inte spelar in podcasts eller utvecklar verksamheten brukar han springa runt i shorts, oavsett årstid. Vissa kallar honom galen, andra ser honom som en visionär.

8 Weeks of Dedication programmet har skapats av Fredrik Erixon, VD och grundare.

Välkommen till 8 Weeks of Dedication.

8 Weeks of Dedication är ett program och möjlighet för dig att genomföra fyra moment under en period av 8 veckor:

  • Följ en detaljerad träningsplan, (välj utomhus-gym, hemmaträning eller gym)
  • Följ en tydlig kostplan, med frukost-, lunch- och middagsrecept
  • Ta en timmes promenad varje dag
  • Gå med i den slutna Facebookgruppen med 2 digitala coachmöten varje vecka

Dessa 4 delar kommer att förändra din fysik, din förmåga och din hälsa. De 8 veckorna genomförs helt digitalt, du kommer att träna mycket, du kommer att gå ner i vikt och du kommer att komma i bättre form, garanterat!

Customization

8 -veckorsprogrammet är inte något som vi ändrar eller korrigerar, "8 Weeks of Dedication", pågår i just 8 veckor och har ett fast program, kostschema och utbildningsprogram som du måste följa under 8 veckor, du behöver inte göra något annat ... Håll dig bara till planen! Om du har fler frågor angående 8W Dedication-programmet, vänligen läs vår FAQ eller skicka oss e-post. Resultat under 8W kan variera beroende på din utgångspunkt, mål och ansträngning. 

"Jag minns starkt och gillade mitt 8W (gjorde F28W-programmet), och jag kan säga att Fredrik (vår tränare) var fantastisk på gruppmötena, han gav energi och såg till att höra och lyssna hur det var med alla, verkligen bra gjort och ett bra digitalt arrangemang som jag verkligen kan rekommendera! -Åsa Tedgren G11 2021

Hur allt ”börjar” och varför du kommer att älska 8 Weeks of Dedication...

  • I början kommer du att fråga dig själv varför
  • Efter 1 vecka börjar du känna det
  • Om 3 veckor börjar du se det
  • Efter 5 veckor börjar dina vänner se det
  • Om 7 veckor börjar du njuta av det
  • Efter 8 veckor älskar du det och börjar redan sakna det

Alla verktyg du behöver för att lyckas som en 8W coach

Om du är intresserad av att bli 8W-coach måste du först vara student i 8W-programmet. Därefter kan du börja prata med din egen 8W-coach och sedan ansöka om att bli 8W-coach. Det finns en mycket bra ekonomisk uppställning och tydlig ekonomisk utvecklingsplan för 8W-coachningsprogrammet.


Välkommen till 8 Weeks of Dedication, läs detta först...

8Wtraining.com / 2strongarms.se ansvarar inte för eventuella skador eller andra hälsoeffekter som uppstår genom att du använder informationen i detta kost-, och träningsprogram. För din egen säkerhet rekommenderar vi att du konsulterar en läkare innan du påbörjar ett 8W träningsprogram för att säkerställa att du har god fysisk och psykisk hälsa. Om du är osäker på om du har rätt teknik när du utför en övning på gymmet, hemma eller utomhus, rekommenderar vi dig att kontakta en licensierad PT (personlig tränare). Du kan naturligtvis kontakta en av 8W-tränarna för hjälp (kom ihåg att ingen i 8W-personalen eller 8W-tränarna är utbildade läkare, näringsläkare eller PT).

För dig att överväga innan du registrerar dig till programmet "8W of dedication":
Under ditt 8 veckors träningsprogram rekommenderar vi att du har tillgång till ett fullt utrustat gym eftersom träningsprogrammet är baserat på det, men det finns träningsprogram för både utomhus- och hemträning. Det finns inga alternativa övningar till de i 8W 4-dagarsprogrammet, vi använder bara "4-dagarna" i övningsprogrammet, och det finns filmer, text och illustrationer med övningarna som ska användas vid träning.

8 Weeks of Dedication är ett digitalt koncept, vi träffas två gånger i veckan för att inspirera, motivera och prata med deltagarna. Vi övertalar inte någon, vilket innebär att om du har det minsta tvivel bör du inte anmäla dig till programmet.

Du måste vara medveten om följande och vara förberedd från början:

- Du måste vara 100% frisk.

- Detta är ett unikt koncept där du följer ett tränings- och kostprogram, inget annat (om du inte gör det kan vi inte vara ansvariga)

- Tillsammans med en grupp på upp till 10 personer, du stöttar varandra och får coachning via två onlinemöten per vecka i en slluten FB -grupp.

Du bestämmer själv till 100% hur och om du vill fortsätta, om något händer dig och din hälsa / fysik under dessa 8 veckor. Vi är inte alls ansvariga, och du måste gå med på att du inte på något sätt tvingar dig själv att göra någonting i programmet, du väljer, du fattar beslut och du övervakar dig själv ...

Friskrivningsklausul: Resultaten kan variera från person till person.

2strongarms is a brand driven by Erik Olsson, focusing on health-, adventure coaching

8Wtraining.com is a brand and concept powered by Drive Action Marketing AB

8W FAQ - read this to learn more
Copyright ©  2020

Contact: 
2strongarms AB, Kungsgatan 4, 411 19 Gothenburg, Sweden

Mail: 
erikolsson@2strongarms.se
Phone:
+46729761484

Privacy Policy
Sign on to this befor starting the 8W program

General Condition
Read this befor signing up to the 8W program