21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET

Optimera din livsstil med fokus på träning, kost, vikt, sömn, stresshantering, fysiska utmaningar och mental styrka

Ta kommando över ditt liv på 21 dagar med metoder som fungerar, allt baserat på evolutionsmedicin och vårt gemensamma ursprung

Anmäl dig till kursen för endast 1495kr!

Anmäl dig idag så skickar jag med 2 extra kurser kostnadsfritt, "Överlista ditt Psyke" och "Optimera dina Celler", värde 300kr!

Varför ett online bootcamp?

Kostråd, träningsprogram och fördjupad kunskap i all ära. Men i ärlighetens namn är det ju sällan brist på kunskap som är vårt största hinder. Den som är intresserad av träning har säkerligen flera böcker om ämnet där hemma. För den som är intresserad av mat, så står ofta kokböckerna staplade hemma i köket. En av våra största utmaningar handlar istället om genomförandet. Att faktiskt komma igång, agera och handla. Utmaningen blir inte desto mindre av att konventionella uppfattningar om vad som är hälsosamt när det gäller särskilt kost, men också träning och många andra livsstilsfaktorer, leder oss i fel riktning.


Lösningen är närmare än du tror. 21-Dagar för Maximal Vitalitet är en utmaning som består av ett tre veckors välfyllt program, med riktiga övningar, konkreta uppgifter och med en stor betoning på eftertanke och reflektion kring dina resultat och dina mål. 21 dagar är tillräckligt för att du ska notera märkbara skillnader i din fysiologi beroende på dina mål. Här eliminerar vi effektivt spannmål, socker och vegetabiliska oljor, samtidigt som vi fyller kylskåpet med näringsrik kost och får igång din träning och främjar en mängd livsstilsfaktorer som alla påverkar dig dagligen.


Utmaningen är till för dig som på allvar vill komma igång med hälsa och träning. Här tittar vi inte på halvmesyrer och tafatta försök. Detta är ett väl genomtänkt program som kommer att främja dina kroppsompositionsmål, vare sig det gäller vikthantering, mer energi, ökad styrka eller mer övergripande kunskap inom primal. Under kursen kommer vi främst att fokusera på dina erfarenheter, upplevelser och fysiologiska förändringar.


Den här kursen är för dig som

 • bättre vill kunna hantera vikt, energi, sömn och stress, långsiktigt
 • vill komma igång med träning och få in mer rörelse i vardagen
 • vill se, känna, och uppleva fysiologiska skillnader med din kropp på kort tid
 • på allvar vill arbeta med din hälsa och ditt välmående inom ett välstrukturerat program
 • vill prova på att implementera primal och paleo under en period för att se hur kroppen svarar

Vad handlar 2strongarms "Upptäck din Urkraft" om?

Helhetshälsa. 

Vi tittar på hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Allt hänger ihop och vilar på en funktionsmedicinsk och evolutionär grund


Funktionell träning.

Med en betoning på rörelseglädje, och funktionalitet lyfter vi träning, och behovet av en aktiv livsstil för det fysiska som mentala välbefinnandet


Aktiva målsättningar.

Tillsammans lyfter vi dina målsättningar, vare sig det handlar om stresshantering eller att ta sig an nästa halv-, eller helmarathon.  21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET

Optimera din livsstil med fokus på träning, kost, vikt, sömn, stresshantering, fysiska utmaningar och mental styrka

Anmäl dig idag så skickar jag med 2 extra kurser kostnadsfritt, "Överlista ditt Psyke" och "Optimera dina Celler", värde 300kr!


Go Primal

Optimera din livsstil - idag

Söker du optimal hälsa och fysiska utmaningar? Bra. Detta är platsen där du ökar ditt välmående, boostar din energi och på riktigt kommer ut i naturen. 

Du kanske redan har tränat en längre tid och har en idé om vad du vill uppnå? Eller kanske står du på startplattan och söker efter motivation, ett sätt att komma igång, “på riktigt”? Utmaningarna är många, något jag själv upplevt på många plan. Men med rätt kost och träningsfilosofi har jag fundamentalt ändrat mitt eget upplägg.  

Detta är 2StrongArms. En plats där vi kommer göra vårt allra bästa för att hjälpa och stödja dig i dina äventyr och utmaningar. Här hittar du information kring kost, träning, hälsa, biohacks och mycket mer. 2StrongArms hjälper dig att se in i framtiden genom att titta tillbaka på stenåldern.

Fungerar detta?

Ja, tveklöst. Då vi går tillbaka till vårt förflutna och hämtar ledtrådar därifrån, så kringgår vi också alla moderna trender, kostråd, dieter, och annat som skapar större förvirring än det underlättar. Primal handlar mycket om att använda sig av ett redan etablerat ramverk och däri självexperimentera för att komma fram till det specifika upplägg som fungerar för just dig.  

För en ordentlig genomgång av vad vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig, boka ett 20 minuters kostnadsfritt coachingsamtal. 


21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET

Optimera din livsstil med fokus på träning, kost, vikt, sömn, stresshantering, fysiska utmaningar och mental styrka


MEN LYSSNA INTE BARA PÅ MIG

Här är vad andra har sagt om tidigare utmaningar, kurser coh coaching vi har genomfört! Och NU är det din tur!

______________________________

DET ÄR DAGS ATT TA ÖVER OCH VERKLIGEN, PÅ ALLVAR UPPTÄCKA KOSTEN SOM FUNGERAR FÖR DIG!

Att jag hittat en kost där magen blivit superbra och att träningen inte behöver ta flera timmar per dag utan att det räcker med 20-30 min om man tränar på rätt sätt"

- JEANETTE

Erik är en underbar coach som ödmjuk och med stor kompetens guidar dig förbi dina personliga utmaningar när det gäller din hälsa som berör kost, träning, sömn, mm. och ser till att du uppnår nya insikter och skapar bra vanor i ditt liv."

"Missa inte denna möjlighet att förändra ditt liv med bästa förutsättningar att leva längre, bättre och leva ditt liv fullt ut."

- MICHIEL

Så jag är övertygad om att det känns bra för alla som deltar på många olika sätt. Inte minst på grund av Coronans inverkan på gemensamma träningstilfällen som är inställda. Tack så jättemycket för initiativet.

- SAGA

Nyckeln till att leva ett optimalt liv. Vi är inte skapta för ett modernt samhälle, men med några justeringar i kost, sömn och daglig rörelse så kan vi kompensera för detta och må bra som människor"

- DANIEL

Det kan förändra ditt liv om du följer det

- HELEN

Det vände hela min träning från att inte röra mig eller gå ut o gå alls till att ha ett mål och att komma ut varje dag. Jag började oxå på gym i samma veva för jag kände mig så taggad. Jag kände hur min sjukskrivning blev så mkt lättare och att jag såg så mkt mer glädje och ork. Jag fick massa energi

- LINDA

Det gjorde skillnad, jag kom igång efter att ha varit sjuk (lunginflammation och sarsvirus) och det var bra, jag fick steg att koncentrera mig på när kraften att springa snabbt förstörts av sjukdom.

- JOHAN

Efter en liten virusattack som mattade ut hela kroppen så var denna utmaning perfekt.
Full fokus på stegen och k
omma tillbaka. Tack Erik!

- MATS


Erik Olsson, hälso-, äventyrscoach

Erik är certificerad Primal Health Coach, genom Primal Health Coach LLC. Florida USA, samt certifierad äventyrare genom Adventure Academy

 •  Kungsgatan 4, Göteborg
 •  erikolsson@2strongarms.se
 •  + 46 (0) 729 761 484

21-DAGAR FÖR MAXIMAL VITALITET

Optimera din livsstil med fokus på träning, kost, vikt, sömn, stresshantering, fysiska utmaningar och mental styrka


Personliga erfarenheter och utmaningar

 • Bikepacking Spain 2 Sweden 3200K
 • Iceland by Wheels, ett MTB äventyr över isländska högplatån
 • Iron-Man Kalmar, triathlon, 3,8K+180K+42K  
 • Ultravasan 90K  
 • Resa, Osaka, Japan till Moskva, Ryssland, Transsibiriska järnvägen  
 • Långfärdscykling, från Göteborg till Gibraltar, 5 000K, tre månader  
 • Snabbare än tåget, cykel från Gävle till Göteborg, 699K, 5 dagar  
 • Två svenska klassiker, löpning, skidor, cykling, simning 
 • Bergsvandring, Asahidake, Hokkaidos högsta vulkan, Japan, 2 290 m.  
 • Deltagit i över 30 olika lopp, bland annat, löpning, simning, cykling
 • Swissalpine, ultralöpning, 76K, Schweiz  
 • Cyklat, vandrat, pilgrimsvägen till Santiago 5 gånger, Spanien  
 • Långfärdscykling, Göteborg till Gotland, och tillbaka, 1 300K, två veckor  
 • Provat på, bungyjump, fallskärmshoppning, forsränning, Nya Zeeland  
 • Genomfört svensk militärtjänst, inklusive överlevnadskurser  
 • Bott i Japan, Taiwan, Nya Zeeland, Spanien, Belgien

Sociala medier

Ta del av värde, utmaningar, onlinesändningar och mycket mer. Följ 2strongarms på sociala medier

Input your text in this area

Input your text in this area